Manuka Health – Eenvoudig en snel via BewustWinkelen.nl

Alle Manuka Health producten direct uit voorraad geleverd bij uw locale reformhuis / drogist. Alles wat u vandaag bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan een door u geselecteerde winkel. Uw bestelling wordt dan de volgende dag afgeleverd en de drogisterij of reformzaak van uw keuze zal contact met u opnemen wanneer de zending voor u gereed staat.

Manuka Health & Manuka Honing – online bestellen en bij uw lokale winkel afhalen

Er worden geen vervelende verzend- of administratiekosten berekend en u hoeft ook niet vooruit te betalen of aan de deur af te rekenen. Onbetrouwbaar via het web afrekenen is er bij Bewustwinkelen.nl niet bij. U betaalt niet via de website. U betaalt pas bij het in onvangst nemen van uw bestelling bij de door u geselecteerde winkel.

De door u geselecteerde winkelier weet van uw bestelling. Wanneer uw producten in een neutrale verpakking zijn aangekomen wordt er contact met u opgenomen door de desbetreffende winkelier. Komt het ophalen even niet uit, maak dan een afspraak wanneer en op welk tijdstip u uw Bewustwinkelen pakket wel kunt komen ophalen.

Uw bestelling wordt ‘s avonds verwerkt en in een handige draagtas bij uw drogist, reformhuis of apotheek afgeleverd. De status van uw bestelling kunt u volgen via het menu “mijn bestellingen” op de www.bewustwinkelen.nl website. Telefonisch of per e-mail wordt u op de hoogte gebracht op het moment dat uw bestelling afgehaald kan worden. Niet vergeten!! Controleer uw bestelling voor het afrekenen. Natuurlijk kunt u op de site alle winkels vinden die met ons samenwerken. Zodra uw bestelling compleet is kunt u bij de ‘Kassa’ uw afhaal locatie selecteren.

Eenvoudig en snel via Bewustwinkelen.nl