Manuka Honing MGO 100+

met Verse Koninginnegelei

Manuka Health Verse Nieuw Zeelandse Royal Jelly is een buitengewoon voedzame romige substantie die wordt geproduceerd door verpleegster bijen die het aan de jonge, groeiende bijen voeden. Het is ook de enige bron van voedsel voor de koningin in de bijenkorf die meestal 2-3 keer groter is dan de andere bijen.

Manuka Health’s Verse Nieuw Zeelandse Royal Jelly Verse koninginnegelei (6% 10H2DA) is rijk aan eiwitten, aminozuren, lipiden, natuurlijke hormonen, mineralen, foliumzuur, vetzuren en vitamine A, B-complex, C, D en E.

Onze formule is zo ontworpen om beide voordelen van deze natuurlijke ingrediënten te combineren en ondersteunt het lichaam op natuurlijke wijze.

Manuka Health combineert de unieke werking van MGO™ 100+ Manuka Honing met verse koninginnegelei uit Nieuw-Zeeland – een geconcentreerde voedingsstof geproduceerd door bijen om jonge bijen en de koningin te voeden. Geniet van de voordelen van een koninklijke voeding!

Verse koninginnegelei (Royal Jelly) is tevens verkrijgbaar in capsulevorm (180 st.) met 6% 10H2DA.

Inhoud: 250gr.

Inhoud: manuka honing. Per 100 gr.: 1400 kj, 0,3 eiwit, < 0,1 gr. vet, 82.1 gr. koolhydraten; waarvan 82.1 gr. suikers, 0 gr. vezels en 14 mgr. natrium.