Gezicht- , huid- en lichaamsverzorgingsproducten

op basis van MGO 250+ en MGO 600+ Manuka Honing

Manuka Health’s verzekert u dat de ingrediënten van Manuka Health’s huidverzorgingsproducten van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de Manuka Health Manuka honingen.

Manuka Health gebruikt uitsluitend ingrediënten die voldoen aan de eisen van de Duitse BDIH (Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen), de strengste normen ter wereld voor natuurlijke gezondheidsproducten. Daarnaast zijn alle cosmeticaproducten voorzien van een ECOCERT certificering.

Elk ingrediënt heeft een eigen specifiek doel om de huidcel te ondersteunen, waardoor de vitaliteit en de uitstraling van de huid zal toenemen. Er zitten geen toegevoegde geuren of kleuren in onze producten – alleen de karakteristieke geur van Manuka honing en de andere natuurlijke botanische producten die Manuka Health gebruikt. Het gehele assortiment is geschikt voor de gevoelige huid.

Een eenvoudig en effectief dagelijks ritueel voor schone, stralende huid. Ontgift en voedt de huid en een complete verzorging voor het hele lichaam. Een productlijn op basis van de MGO 250+ en MGO 600+ Manuka Honing. Natuurlijke huidverzorgingsproducten om de huid te hydrateren, beschermen en te verzorgen alsmede twee unieke tandpasta’s op basis van de MGO 250+ Manuka Honing.

niet meer leverbaar

niet meer leverbaar

niet meer leverbaar

niet meer leverbaar

niet meer leverbaar

niet meer leverbaar