Nieuw Zeelandse Propolis BIO30+™

is rijk aan natuurlijke vitamines, bioflavonoïden, phenolzuren en esters inclusief CAPE.

Manuka Health’s BIO30+™ Nieuw Zeelandse Propolis  is ‘s werelds eerste bijen propolis met gecertificeerde niveaus van bioactieve verbindingen inclusief Cafeïne Zuur Fenethyl Ester (CAPE) en diverse zeer actieve bioflavonoïden. BIO30+™ Nieuw Zeelandse Propolis heeft tot zes keer meer de hoeveelheid van CAPE dan propolis uit andere bronnen. Wetenschappers zijn van mening dat dit het gevolg is van de Nieuw Zeelandse unieke flora ontwikkeling vanwege de isolatie van meer dan 80 miljoen jaar.

Wat is propolis?

Propolis is een krachtig natuurlijk product gemaakt door bijen van plantaardige harsen. Bijen gebruiken Propolis om de bijenkorf te beschermen en te steriliseren, waar het werkt als het immuunafweermechanisme voor de hele bijenkorf. De beschermende immuunafweer en antioxiderende eigenschappen die ten goede komen van de bijenkorf van Propolis komen van de actieve plantaardige stoffen die het bevat. Modern wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de unieke bestandsdelen van Propolis een weldadige ondersteuning kunnen bieden voor de menselijke gezondheid.

Het belang van herkomst

De unieke omgeving van Nieuw-Zeeland produceert planten die rijk zijn aan bioactieve verbindingen. Deze bioactieve stoffen zijn geconcentreerd in Nieuw-Zeeland Propolis en zijn van groot belang voor de unieke kwaliteiten die de propolis bevat en welke een positieve ondersteuning bieden aan uw dagelijkse welbehagen.

Wat maakt BIO30 ™ Propolis Nieuw-Zeeland zo krachtig?

Manuka Health heeft de BIO30™ -standaard ontwikkeld om ervoor te zorgen dat al onze Propolis zorgvuldig zijn getest en gegarandeerd voor zuiverheid, oorsprong en bioactieve stoffen. Ons onderzoek heeft de belangrijkste actieve stoffen in hoge niveaus in Nieuw-Zeeland Propolis geïdentificeerd en aangetoond dat deze specifieke flavonoïden en caffeaten (inclusief CAPE, een cafeïne van bijzonder belang voor onderzoekers) actief zijn in het lichaam. De geavanceerde Propolis-test van Manuka Health identificeert en meet deze specifieke bioactieve stoffen. Onze tests zijn superieur aan standaard Propolis-testen, die alleen totale flavonoïden meten, die niet allemaal biologisch actief zijn.

BIO30 ™ is de enige propolis die is getest en gecertificeerd voor bioactieve flavonoïden en caffeaten.

Waarom BIO30 ™ superieur is:

Hoge-sterkte bioactieve stoffen – gegarandeerd 30 mg bioactieve flavonoïden, caffeaten en CAPE bevatten in elke 2 BIO30™ Propolis-capsules of 0,5 ml BIO30™ Propolis-vloeistof
BIO30™ Nieuw-Zeeland Propolis is getest en gecertificeerd voor bioactieve beschikbaarheid, zuiverheid en kwaliteit
Premium Nieuw-Zeeland Propolis – zuiver geconcentreerd extract

Niet alle Propolis is gelijk

Flavonoïden (ook bioflavonoïden genoemd) en caffeaten (waaronder CAPE) zijn allemaal belangrijke ingrediënten in Propolis. Deze verbindingen worden in planten gevormd om overleving te beschermen en te verbeteren, en onderzoek heeft aangetoond dat ze ook ondersteunende effecten hebben voor de menselijke gezondheid. Het soort en de hoeveelheid flavonoïden en caffeaten in Propolis is afhankelijk van het land en de plant waar het vandaan komt. Hoogwaardige Nieuw-Zeelandse Propolis bevat hoge niveaus van bepaalde flavonoïden en caffeaten (inclusief CAPE) die niet in Propolis uit andere regio’s worden aangetroffen. Ons onderzoek toont aan dat deze flavonoïden en caffeaten biologisch actief zijn. Dit betekent dat ze actief zijn in het lichaam.

Bij het vergelijken van merken van Propolis is het belangrijk om de hoeveelheid bioactieve stoffen te vergelijken met die van Propolis. Het zijn de bioactieve flavonoïden en caffeaten die Propolis zijn krachtige eigenschappen geven. Propolis-producten met de vermelding ‘1000’ of ‘2000’ mg hebben alleen betrekking op de hoeveelheid onbewerkte Propolis die niets zegt over de werkelijke sterkte of kwaliteit van het product. Raw Propolis bevat veel was en onzuiverheden en bevat mogelijk helemaal geen bioactieve stoffen. De hoeveelheid bioactieve stoffen kan alleen worden bepaald door de Propolis in een laboratorium te testen.

BIO30+™ bevat minimaal 30mg aan bioflavonoïden.