Manuka Honing is een 100% natuurlijk product dat zeer uniek is. MNZ produceert monoflorale Manuka Honing met verschillende sterktes, variërend van 100 mg/kg tot 1000 mg/kg. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe meer unieke, hoogwaardige en natuurlijke bio-activiteit aanwezig is in de Manuka Honing.
Methylglyoxal (MGO) is één van verbinding die wij testen en meten en is zeer nauwkeurig. Het meten van Methylglyoxal is een exacte wetenschap. Monoflorale MGO 550+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd op ten minste 550 mg/kg Methylglyoxal.
Manuka Honing is het enige voedsel ter wereld waarvan de aanwezigheid van Methylglyoxal (MGO) een unieke ondersteuning biedt aan het lichaam. Honing komt van nature voor in honing, chocolade, koffie en de korsten van bruin brood. Echter de waardes in Manuka Honing zijn dermate hoog dat het unieke, hoogwaardige en natuurlijke bio-actieve eigenschappen heeft.
MNZ richt zich uitsluitend op het produceren van hoogwaarde monoflorale Manuka Honing producten en volgt al jaren van zeer dichtbij alle nieuwe onderzoeken en ontwikkelingen. Onze rauwe, monoflorale Manuka Honing wordt uitvoerig getest op zeer veel verbindingen.
MNZ produceert elke pot Manuka Honing in Nieuw Zeeland en wordt in Nieuw Zeeland getest, verpakt en opgeslagen. Lees meer in de kwaliteitsgarantie.  Onze Manuka Honing komt uit één van de meest ongerepte gebieden in Nieuw Zeeland.