Experts

Manuka New Zealand

Manuka Honing – al 80 miljoen jaar beschikbaar

Manuka Honing komt van de inheemse Manuka struik (Leptospermum scoparium) in Nieuw Zeeland die al meer dan 80 miljoen jaar in dit ongerepte, ruige landschap in het wild groeit. Als gevolg van de unieke klimatologische omstandigheden en de geïsoleerde ligging van Nieuw-Zeeland, heeft de Manuka struik een uitstekende en vooral unieke zeer krachtige bio-activiteit ontwikkeld. De autochtone Maori gebruikten de bladeren en schors van de Manuka struik voor een scala aan inwendige en uitwendige kwalen. In 1839 werden de eerste honingbijen door Europese kolonisten naar Nieuw-Zeeland gebracht. Gedurende bijna honderd jaar bleven de voordelen van Manuka honing onbekend. Pas in de laatste decennia zijn de opmerkelijke eigenschappen van Manuka honing ontdekt.

Vertrouwde experts in natuurlijke bijenproducten

100% Nieuw Zeeland, we zijn trotse producenten van bijenproducten uit Nieuw Zeeland. We oogsten, verwerken en verpakken onze bijproducten in Nieuw Zeeland, waardoor ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Nieuw Zeeland. We controleren het hele proces van bijenkorf tot productie tot verpakking, allemaal in onze eigen faciliteiten in Nieuw Zeeland. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u authentieke en premium natuurlijke bijenproducten krijgt die zijn getest en gegarandeerd voor zuiverheid en kwaliteit. Onze focus en zorg begint bij onze kasten, waar we gepassioneerd zijn over onze hardwerkende bijen en een diep respect hebben voor de schoonheid en zuiverheid van het land. We doen er alles aan om onze premium bijenproducten uit Nieuw-Zeeland duurzaam te maken. Dit betekent nooit concessies doen aan de gezondheid van onze bijen en ervoor zorgen dat we de ongerepte schoonheid van de natuur in Nieuw-Zeeland behouden.

Bijen zijn niet alleen verantwoordelijk voor prachtige natuurlijke producten zoals Manuka honing maar ze spelen ook een essentiële rol in het ecosysteem van de wereld. Het is van vitaal belang om de bijen te beschermen en te respecteren. Bij Manuka New Zealand zijn we gepassioneerd door onze hardwerkende bijen en toegewijd aan het duurzaam maken van ons hoogwaardige assortiment van Nieuw Zeelandse monoflorale Manuka honing. We werken samen met onze landeigenaars en imkers om ervoor te zorgen dat onze bijen het hele jaar door worden gevoed, gekoesterd en beschermd, terwijl ze hard aan het werk zijn en onze heerlijke monoflorale Manuka honing van Manuka New Zealand maken. Omdat we toegang hebben tot afgelegen, ongerepte milieus, is er zeer weinig risico dat herbiciden en pesticiden in het milieu aanwezig zijn – wat een van de grootste risico’s is voor de gezondheid van bijen. En natuurlijk testen we ook de monoflorale Manuka honing om ervoor te zorgen dat deze vrij is van pesticiden, antibiotica en andere verontreinigingen.

Passie voor natuurlijke gezondheid in Nieuw Zeeland

Manuka New Zealand’s passie is geïnspireerd de unieke kwaliteiten die bijen hebben en door de wetenschap dat Nieuw Zeelandse bijenproducten speciale en unieke gezondheidseigenschappen hebben. Daarnaast hebben wij de passie en gedrevenheid deze unieke producten nog bekender te maken wereldwijd. Het gepassioneerde team van Manuka New Zealand bestaat uit een groeiend team van toegewijde specialisten (ongeveer 1 miljard bijen en gespeciliseerd mensen-team), die onze monoflorale Manuka honing zorgvuldig verzorgen en voeden om de levende energie van de natuur in Nieuw Zeeland te vangen.

Onze focus en zorg

Manuka New Zealand heeft een enorme passie voor wetenschap. De geheimen die door de jaren heen ontdekt zijn samen met de zuiverheid en buitengewone natuurlijke eigenschappen van deze complexe bijenproducten beschermd en geoptimaliseerd. Deze ingewikkelde kennis en zorgvuldigheid betekent dat u kunt vertrouwen dat onze premiumproducten precies zijn wat ze beloven te zijn. Wij beheren en verzorgen elke stap van het proces, van de korf tot de productie tot de verpakking – allemaal in onze eigen faciliteiten in Nieuw-Zeeland. Dit betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat u authentieke en premium natuurlijke bijenproducten krijgt die zijn getest en gegarandeerd voor zuiverheid en kwaliteit.

© Copyright Manuka New Zealand B.V. 2019 - Alle rechten voorbehouden. Manuka New Zealand staat garant voor de unieke kwaliteit van haar Manuka Honingen en is herkenbaar aan het Manuka New Zealand logo en de gouden MGO garantie aanduiding. | Manuka New Zealand Manuka Honing; verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland; Authentieke Manuka Honing uit Nieuw Zeeland.